Seminar de accesare a fondurilor europene

Asociatia Manageri in Dialog organizeaza o noua sesiune  de seminarii in Bucuresti pe tema accesarii fondurilor europene. Aceste seminarii se adreseaza atat celor care nu au cunostinte despre principalele programe de finantare din fonduri europene, cat si celor care vor deja sa aplice pentru o finantare europeana, dar au dificultati in redactarea cererii de finantare pentru un proiect POS DRU.

Seminariile au fost structurate pe doua module pentru a veni in intampinarea nevoilor diferite ale participantilor. Primul este un modul de baza in cadrul caruia participantii vor primi informatiile teoretice privind principalele programe finantate din fonduri europene si modalitatile de accesare a unei finantari, iar al doilea este un modul extins, la sfarsitul caruia participantii vor putea sa completeze singuri o cerere de finantare pentru un proiect POS DRU.

Seminariile se adreseaza persoanelor implicate in activitatea unui ONG, angajatilor din institutii publice si private, studentilor, tinerilor si tuturor persoanelor interesate de domeniul accesarii fondurilor europene si se axeaza pe oferirea de informatii pentru realizarea unui proiect finantat din fonduri europene.

Modulul I are loc in data de 2 si 3 aprilie 2011 intre orele 10 – 14 si costa 125 lei.

Modulul II in data de 9-10 si 16-17 aprilie 2011 intre orele 10-14 si costa 225 lei. Pentru cei care doresc sa participe la ambele module, organizatorii ofera si o reducere.

Pentru a va putea inscrie trebuie sa trimteti un email la adresa manageri.dialog@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *