SES semnează un contract multianual cu Serbia Telekom

Telekom-Serbia-for-sale SES anunță semnarea unui contract cu Serbia Telekom pentru inchirierea pe mai multi ani de capacitate pe satelitul ASTRA 3B deținut de SES și situat la poziţia orbitală 23,5°E.

În prezent, Serbia Telekom utilizează capacitate SES disponibilă la poziția orbitală 19,2°E, pentru a transmite DTH (Direct-to-Home) postul public TV RTS și Radio Belgrad, pe tot teritoriul Serbiei. Conform noului acord, Serbia Telekom va utiliza capacitatea suplimentară de la poziția 23,5°E pentru transmiterea semnalului TV, radio și a datelor.

”Cel mai recent acord cu Serbia Telekom reafirmă aprecierea Serbia Telekom pentru echipa de profesioniști SES, calitatea serviciilor și pozițiile orbitale excelente oferite de SES. De asemenea, acest contract reprezintă un reper important, în condițiile în care continuăm să furnizăm capacitate de transmisie pentru Serbia Telekom de la o nouă poziție orbitală, inclusiv pentru servicii non-DTH. Ne bucurăm că putem spirjini creșterea acestui parteneriat și vom continua să oferim Serbia Telekom servicii de cea mai bună calitate, pentru a sprijini evoluția afacerilor partnerului nostru”, a declarat Martin OrnassKubacki, Vicepreședinte și Chief Regional Officer la nivelul Europei Centrale și de Est în SES este un important operator de sateliţi de talie mondială cu o flotă de 52 de sateliţi geostaţionari.

Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lăţimea de bandă a sateliţilor.

SES (NYSE Bursa de Valori Euronext Paris şi Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată. Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.ses.com.

 

Twitter: https://twitter.com/SES_Satellites

Facebook: https://www.facebook.com/SES.YourSatelliteCompany

YouTube: http://www.youtube.com/SESVideoChannel

Blog: http://en.ses.com/4243715/blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *