Specialiştii Wizrom integrează IBM Business Analytics în cursurile Exec-Edu

Nouă din zece manageri şi antreprenori români consideră indispensabilă utilizarea instrumentelor moderne de planificare şi bugerate, pentru a-şi asigura o evoluţie a afacerii cât mai predictibilă – chiar şi în contextul economico-politic actual – conform ultimului studiu al companiei EXEC-EDU – lider în dezvoltarea managerială.

Cursanţii din cadrul Exec-Edu au acum posibilitatea de a învăţa planificarea şi bugetarea cu ajutorul soluţiei IBM Business Analytics şi al specialiştilor IBM şi Wizrom Software.

„Prin parteneriatul cu IBM şi Wizrom, EXEC-EDU îşi completează portofoliul de programe şi instrumente de dezvoltare adresate managerilor cu un seminar practic de planificare şi bugetare. Acest seminar a fost lansat într-o perioadă în care majoritatea companiilor realizeaza bugetele şi îşi planifică activităţile pentru anul următor”, a declarat Prof. Dr. Lavinia Raşcă, Director General EXEC-EDU şi profesor de Strategie şi Antreprenoriat EMBA – ASEBUSS şi.

Soluţia IBM Business Analytics este un instrument modern de planificare şi bugetare a activităţilor firmelor, deosebit de util datorită faptului că permite simularea de scenarii pe diferite modele, cum ar fi de exemplu o scădere bruscă a cursului monedei naţionale, dificultăţi în aprovizionarea de la furnizori sau in colectarea creanţelor de la clienţi.

Soluţia a fost introdusă în programele EXEC-EDU pentru a-i învăţa pe cursanţi să lucreze cu instrumente moderne de analiză şi planificare, pe scenarii diferite, schimbând direcţia firmei în funcţie de evoluţia contextului general.

Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de ERP din România.

Adoptarea IBM Business Analytics de către Exec-Edu, cu ajutorul specialiştilor Wizrom, reprezintă un pas important în dezvoltarea managerilor români care se confruntă în permanenţă cu nevoia de a rebugeta şi replanifica din cauza condiţiilor actuale (concrete) din economia românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *