‘Taxiplon’ powered by COSMOTE – o nouă aplicaţie pentru comenzile de taxi

Taxiplon Driver powered by COSMOTEvfvzfvzfUna dintre provocările zilnice este să fii la timp în orice loc, iar taxiul este unul dintre cele mai accesibile moduri pentru a ajunge la destinaţie. COSMOTE România propune o metodă simplă pentru comenzile de taxi, prin intermediul noii aplicaţii ‘Taxiplon Driver’ powered by COSMOTE, special creată pentru şoferii de taxi care deţin o licenţă şi doresc să recepţioneze comenzi, respectiv ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE, pentru pasagerii care au nevoie de un taxi.

Aplicaţia ‘Taxiplon Driver’ powered by COSMOTE este bazată pe un algoritm inteligent care oferă taximetriştilor cu licenţă posibilitatea de a se înregistra în aplicaţie şi de a primi comenzi direct pe dispozitivul mobil – smartphone sau tabletă. Taxiplon Driver este disponibilă pentru şoferii de taxi cu licenţă, care sunt clienţi COSMOTE (cartelă sau abonament), în baza unei taxe lunare recurente de acces care va fi plătită prin SMS, în valoare de 17,3 euro/lună (pentru clienţii cu abonament, TVA inclus), respectiv de 14 euro/lună (se va reţine din credit, pentru clienţii cu cartelă preplătită).

Aplicaţia este uşor de folosit, şoferii de taxi având posibilitatea să accepte sau să respingă comenzile, având totodată disponibilă pe dispozitivul mobil o hartă ce prezintă locaţia clientului. După preluarea clientului, şoferul de taxi va trimite un semnal către algoritmul aplicaţiei, pentru a anunţa că este ocupat şi nu poate prelua alte comenzi la momentul respectiv. Când pasagerul va ajunge la destinaţie, şoferul de taxi va apăsa butonul „Cursă încheiată” şi va reîncepe să recepţioneze comenzi noi din partea utilizatorilor aplicaţiei.

Aplicaţia pentru pasageri ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE este disponibilă pentru persoanele care au nevoie de un taxi şi nu vor să piardă timpul aşteptând la telefon, pentru clienţi COSMOTE, cât şi utilizatori ai altor reţele de telefonie mobilă. După descărcarea aplicaţiei pe dispozitivul mobil, clienţii apasă butonul „Vreau Taxi”, locaţia este afişată, introduc adresa la care doresc un taxi, iar apoi pot vedea pe dispozitiv când taxiul se apropie. Aplicaţia este gratuită (cu excepţia traficului de date) pentru clienţii-pasageri.

Noua ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE este o aplicaţie globală şi poate fi folosită indiferent unde se află clientul – în Bucureşti, în alt oraş din România sau în străinătate (unde aplicaţia este folosită). Utilizatorilor ‘Taxiplon’ powered by COSMOTE le va fi repartizat şoferul cel mai apropiat de locaţia din acel moment. Aplicaţia este disponibilă în Google Play (pentru dispozitivele cu Android) aici (Taxiplon) şi aici (Taxiplon Driver).

 

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *