VentureConnect organizeaza editii in Cluj si Timisoara

VentureConnect, eveniment dedicat antreprenorilor din zona de IT, online si tehnologie, anunta doua editii locale: Cluj -12 octombrie si Timisoara- 19 octombrie.  Editia din Bucuresti este programata pe data de 23 noiembrie la Hotel Intercontinental.

Pentru toate cele trei intalniri VentureConnect si-a confirmat prezenta Doug Richard, antreprenor de success si important investitor, cu o experienta bogata in  dezvoltarea de incubatoare de afaceri internationale.

„Ma bucur ca pot sprijini initiativa VentureConnect, deoarece vine cu solutii noi, creaza oportunitati viabile, oferind sansa colaborarii directe cu mentori cu experienta reala de business” a declarat Doug Richard, fondator a 7 companii si mentor in programul School for Startups Romania.

Pentru editia din Cluj, proiectele se depun pana la 2 Octombrie, iar pentru editia de Timisoara, pana pe 7 Octombrie. Mai multe informatii se gasesc pe website-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Președintele Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line) .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *