Vizitatorii AUTOVIT.RO se asigura acum prin platforma ASIGURA.RO

Portalul Asigura.ro anunta lansarea parteneriatului cu www.autovit.ro cel mai mare site de vanzari auto din Romania.

Parte a acestei colaborari, clientii www.autovit.ro vor beneficia in premiera si in exclusivitate in Romania de asistenta gratuita la incheierea politelor obligatorii RCA dar si de sprijin in recuperarea contravalorii primelor RCA atunci cand isi vand autovehiculul.

In plus, toti clientii si vizitatorii site-ului www.autovit.ro vor primi in mod permanent vouchere de reducere la incheierea de polite RCA. Astfel, pentru fiecare anunt nou postat pe site, un utilizator va primi un voucher de 20 lei.

“Obiectivul nostru este sa punem la dispozitia vizitatorilor www.autovit.ro ce isi achizitioneaza un autovehicul nou sau second-hand cea mai buna solutie de asigurare de pe piata”, a declarat Razvan Pavel, directorul general al NETRISK Romania, compania care administreaza portalul Asigura.ro.

“Vizitatorii pot deja sa comande asigurarea RCA sau sa afle in timp real o estimare generala pentru asigurarea facultativa CASCO, in baza unor parametri predefiniti, oferita de Asigura.ro, prin intermediul platformei www.autovit.ro”, puncteaza Razvan Pavel.

“Consideram ca prin acest tip de parteneriate, cum sunt cel incheiat cu www.autovit.ro si cel recent demarat cu eMAG.ro, putem ajunge mai repede si mai eficient la clientii nostri”, incheie oficialul Asigura.ro.

 “Am incheiat acest parteneriat in dorinta de a oferi informatii cat mai corecte si complete cu privire la costurile de utilizare a vehiculului expus spre vanzare pe www.autovit.ro. Punem astfel la dispozitia utilizatorilor nostri cotatii in timp real pentru asigurarile RCA, acestea putand fi comandate direct de pe site, precum si o estimare generala pentru asigurarile CASCO. Pe viitor ne dorim sa optimizam si sa extindem acest parteneriat”, concluzioneaza Mihai Cune, manager www.autovit.ro.

Asigura.ro este cel mai vechi portal de asigurari online din Romania. Aici, oricine este interesat de achizitionarea unei asigurari poate compara rapid preturile oferite de companiile de asigurare si incheia o polita in doar cateva minute.

www.autovit.ro este cel mai important site specializat in anunturi auto-moto din Romania. Acesta ofera posibilitatea ca orice persoana interesata de vanzarea sau cumpararea unui vehicul sa isi atinga scopul cu o eficienta sporita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *