Mircea Neata: Clubul Diplomatic Bucuresti este singurul club exclusivist cu teren de golf din Bucuresti

Jucatorii de Golf din Romania au un motiv de incantare – Clubul Diplomatic Bucuresti a deschis Terenul de Golf, WINTER GREENS si pregateste o toamna plina de evenimente.

Club Diplomatic Bucuresti se afla sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, fiind un club exclusivist. Accesul este permis doar membrilor iar de acest statut nu se pot bucura decat diplomatii straini si romani precum si personalitati ale societatii romane” a declarat Mircea Neata, directorul complexului.
Clubul dispune de teren de golf amplasat pe malul Lacului Herastrau, 8 terenuri de tenis din care 2 acoperite si incalzite special create pentru sezonul rece, teren de fotbal si teren de baschet, piscina in aer liber, sali bowling, biliard, fitness-wellness, precum si un restaurant cu specific international.

Atat membrii diplomatici cat si oamenii de afaceri cu renume din Romania si strainatate pot organiza aici mese festive, intalniri de afaceri, receptii, etc, locatia fiind una dintre cele mai cautate pentru organizarea de evenimente de business in inima Bucurestiului.

Companiile care doresc sa organizeze mini turnee de golf sau care doresc sa ofere angajatilor abonamente pentru accesul la terenul de golf din incinta Clubului Diplomatic au la dispozitie conditii speciale pentru practicarea sportului in cele mai bune conditii.

Vezi mai multe articole despre Mircea Neata…

One thought on “Mircea Neata: Clubul Diplomatic Bucuresti este singurul club exclusivist cu teren de golf din Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *