Abilitățile antreprenoriale și creativitatea elevilor sunt premiate de Junior Achievement și HP

HP_Logo_BallJunior Achievement și HP România organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o competiție interactivă de idei pentru proiecte de inovare socială. Concursul este destinat elevilor de liceu pasionați de antreprenoriat și tehnologie.

Pe 12 februarie, peste 85 de elevi din 12 licee bucureștene au participat la studiul de caz Social Innovation Relay București 2014, prezentat de către consultanții voluntari HP România și găzduit la sediul companiei. Tinerii s-au pregătit astfel pentru competiția internațională Social Innovation Relay. Ei au învățat despre inovare și antreprenoriat social prin analiza unor studii de caz — modele de bună practică la nivel internațional și au schițat idei de proiecte care rezolva probleme sociale din comunitate cu ajutorul tehnologiei.

Toți elevii de liceu (15-19 ani), care doresc să-și dezvolte creativitatea, capacitatea de luare a deciziilor și rezolvare a problemelor pentru a genera schimbări pozitive în comunitate, sunt invitați să se înscrie, până la sfârșitul lunii februarie, în comunitatea online a tinerilor antreprenori inovatori (http://www.sir.ja-ye.org/).

Cele mai bune 10 echipe care propun soluții fezabile și originale se vor califica în finala națională a competiției, concurând pentru titlul de Cea mai bună idee de inovare socială și premii în produse tehnologice. Elevii vor primi feedback și recomandări de îmbunătățire pentru propunerile lor din partea consultanților voluntari și vor avea acces gratuit la cursuri online de antreprenoriat prin programul HP LIFE.

Echipa clasată pe locul I va fi premiată în cadrul Galei Business Hall of Fame și va reprezenta România la finala globală online din iulie 2014 alături de participanți din alte 18 țări.

Mai multe informații despre procesul de înscriere în competiție pot fi consultate în regulamentul complet, disponibil pe site-ul www.jaromania.org/elevi, secțiunea Competiții.

Detalii despre competiția Social Innovation Relay, câștigătorii edițiilor anterioare și modalitatea de înscriere la concurs pot fi regăsite în comunicatul atașat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *