Antena3 anunta lansarea site-ului meteoplus.ro

Antena3 anunţă lansarea site-ului meteoplus.ro, un serviciu online de furnizare a informaţiilor despre starea vremii şi prognoză, care foloseşte datele oficiale pentru România puse la dispoziţie de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit unui comunicat al Antena3, site-ul Meteoplus.ro oferă informaţii despre condiţiile meteo curente şi prognoză în România şi Europa, pe regiuni geografice şi în peste 100 de localităţi, date actualizate la fiecare 15 minute. De asemenea, meteoplus.ro furnizează informaţii detaliate despre evoluţia vremii în principalele zone turistice din România, la munte, pe litoral şi în deltă.

Ştirile meteoplus.ro aduc utilizatorilor site-ului plusul de informaţie utilă legată de prognoza vremii la evenimentele care au loc în aer liber, influenţa vremii asupra organismului uman, asupra mediului, fenomene meteo extreme cu explicaţii despre producerea lor. Meteoplus.ro este locul pe unde trebuie sa treceţi daca vreţi să ştiţi cum va fi vremea la următorul concert din weekend, cate grade are apa marii, cât de frig e în staţiunile de la munte sau dacă va ploua la meciul de fotbal al echipei favorite.

Pentru cei interesaţi de statistici, meteoplus.ro oferă o secţiune specializată, cu o arhivă a datelor meteo înregistrate în România în ultimele decenii.

Pe prima pagină a site-ului, vizitatorii pot accesa un modul de ştiri video despre vreme, imagini de la fenomene meteo extreme furnizate de portalul videonews.ro, dar şi imagini de satelit şi animaţii cu evoluţia temperaturii şi a precipitaţiilor pe continent.

Meteoplus.ro găzduieşte şi o rubrică permanentă de recomandări de timp liber şi de călătorii pe care le face Mihai Jurca, realizatorul şi prezentatorul ştirilor meteo de la Antena 3.

Site-ul meteoplus.ro este dezvoltat de departamentul interactiv al Antena3. Compania Antena 3 S.A.  este parte a Intact Media Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *