Oferta regionala unica de servicii Ethernet, de la GTS

GTS Central Europe (GTS), operator telecom lider pe piaţa central şi est europeană (CEE), anunţă lansarea unui portofoliu de servicii Ethernet implementat pe infrastructură proprie. Obiectivul aceastei strategii este de a pune la dispoziţia clienţilor, folosind noua platformă Ethernet, un portofoliu complet nou, scalabil şi flexibil de servicii de comunicaţii gestionate integral, care vor aduce ca beneficii, reduceri substanţiale ale Total Costof Ownership.

Un avantaj esenţial oferit de reţeaua Ethernet GTS este gradul mare de acoperirela nivelul întregii regiuni Central şi Est Europene. “Tehnologia Ethernet pe care o pune la dispoziţie GTS oferă o eficienţă mult mai ridicată a transferului de date faţă de orice tehnologie de bandă largă,’’ a declarat Ignacio Irurita, CTO al GTS Group. “Iar acestaeste unul din motivele pentru care am investit în acest an peste 10 milioane de euro în implementarea graduală a reţelei noastre Ethernet, incluzând aici şi gradul de acoperire ridicat în cele cinci ţări din Centrulşi Estul Europei. Ne aşteptăm ca, începând cu 2010, cererea de servicii Ethernet să crească cu peste 20%anual, astfel încât să fim gata să satisfacem cererile clienţilor noştri.”Noua reţea Ethernet a fost dezvoltată pentru a permite ofertarea unui portofoliu extins de servicii Ethernet, portofoliu disponibil în toate ţările din regiunea CEE, oricărui client business, dar în mod particular acelorcompanii cu subsidiarii distribuite în mai multe locaţii. A fost creat şi un portofoliu de servicii telecom destinat conexiunilor de mare viteză în reţelele locale.

Grupul internaţional GTS Central Europe BV, (GTS CE) este un operator alternativ important de telecomunicaţii care furnizează servicii integrate în toate ţările din centrul şi estul Europei, din Frankfurt şi până în Istanbul. Reţeaua regională de fibră optică asigură furnizarea de servicii de comunicaţii de voce, date, IP, MPLS, DWDM şi soluţii de bandă largă pentru companii comerciale, carrieri telecom, operatori mobili şi furnizori de conţinut. Principalele ţări în care compania opereazăsunt Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria. Prin parteneriate strategice GTS interconectează şi asigură servicii pentru operatori din Bulgaria, Croaţia, Moldova, Rusia, Slovenia, Serbia, Turcia, Ţările baltice, Ucraina.

GTS CE are peste 1300 de angajaţi şi a atins o cifră de afaceri de 384,5 mil Euro cu venituri operative (EBITDA) de 86 mil Euro în 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *