Groupama asigură delegația care reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci

groupama-asigurari-nw2Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al lotului de sportivi care reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă 2014, organizate la Soci. Compania asigură întreaga delegație a României, formată din 24 de sportivi și 27 de oficiali, antrenori și medici.

Este pentru a treia oară când Groupama asigură sportivii români la o competiție olimpică. Startul a fost dat în 2012, când Groupama a asigurat lotul olimpic al României ce a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra. Groupama a continuat să susțină performanțele sportivilor și în 2013 fiind asigurătorul oficial al Festivalului Olimpic și Sportiv European, organizat pentru prima dată în România, în februarie 2013. Groupama Asigurări este din 2012 asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) iar valorile noastre comune, precum și convingerea că adevăratele parteneriate sunt cele longevive, au fost motivele principale care au dus la prelungirea parteneriatului nostru, la jumătatea anului trecut.

„Groupama Asigurări promovează atât în România, cât și la nivel de grup o politică activă de prevenire a riscurilor, iar sportul, alături de valorile care conduc către performanță, joacă un rol important în această direcție. Parteneriatul Groupama Asigurări – COSR este pentru noi un angajament pe termen lung pe care ne propunem să-l dezvoltăm continuând să le oferim sportivilor români siguranța de care au nevoie. Asigurăm ceea ce contează în viața clienților noștri și ceea ce contează pentru elita sportului românesc”, a declarat François Coste, director general Groupama Asigurări.

„Nu întâmplător Comitetul Olimpic și Sportiv Român continuă colaborarea cu Groupama, o societate serioasă care promovează și apără aceleași seturi de valori, bazate pe fair-play, fidelitate, solidaritate și responsabilitate. Pentru un performer sănătatea este esențială în drumul spre succes, iar din acest punct de vedere, parteneriatul cu Groupama asigură liniștea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci”, a declarat Octavian Morariu, Președinte COSR.

La Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, România va fi reprezentată în 8 discipline: patinaj artistic, bob, sanie, skeleton, sărituri cu schiurile, schi fond, schi alpin și biatlon. Sportivii români vor debuta la Soci sâmbătă, 8 februarie, în cadrul competiției de schi fond.

Despre Groupama Asigurări
Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internaţionale de asigurări şi servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienţi şi 35.000 de angajaţi, la nivel global. Groupama susţine creşterea dinamică a operaţiunilor sale internaţionale prin investiţii în distribuţie si prin consolidarea expertizei sale. De la data înfiinţării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunităţii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piaţa din Franţa, extinzându-şi în acelaşi timp operaţiunile internaţionale în 11 ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *