Urmărește JO de la Soci 2014 cu aplicația QlikView Global Games – Winter Edition

PlautPlaut Consulting Romania, partener teritorial al QlikTech, unul dintre cei mai importanți producători de aplicaţii personalizate de Business Intelligence din lume, aduce în România o variantă locală a QlikView Global Games – Winter Edition.

Această aplicație demo, disponibilă online în 20 de limbi, inclusiv în limba română, le permite fanilor Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci să urmărească evoluția celor peste 3000 de sportivi participanți. Astfel, utilizatorii pot accesa și compara cele mai noi date zilnice legate de performanțele lor în cadrul probelor olimpice de anul acesta, precum și o multitudine de informații acumulate în toate cele 22 de ediții ale Jocurilor Olimpice de Iarnă desfășurate până în prezent.

QlikView Global Games – Winter Edition permite atât accesarea programului probelor olimpice din fiecare zi și urmărirea în timp real a rezultatelor sportivilor preferați, cât și analiza întregului istoric olimpic, de la profilul unei țări și numărul de medalii obținute de aceasta de-a lungul timpului la cei mai medaliați sportivi și evoluția disciplinelor olimpice în general. Mai mult decât atât, utilizatorii platformei pot afla o multitudine de detalii inedite legate de fiecare ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă de până acum, precum care a fost cel mai înalt sau greu sportiv care a participat vreodată la Olimpiadă, care este distribuția pe sexe și grupe de vârstă sau care sunt recordurile mondiale stabilite în timpul competiției.

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci se desfășoară în perioada 7 – 23 februarie 2014 și numără peste 90 de țări participante din întreaga lume, care evoluează la 15 discipline pentru a câștiga 100 de medalii de aur. România este prezentă la Soci cu o echipă de 24 de sportivi și va concura în cadrul a 8 sporturi de iarnă: schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, patinaj artistic, bob, sanie şi skeleton.

Platforma QlikView Global Games – Winter Edition poate fi accesată la adresa: http://www.plaut.com/ro/qlikview-platform/global-games-winter-edition

Despre Plaut Consulting:
Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern.

Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).

www.plaut.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *