IAA YP si Groupama Asigurari lanseaza CompetitIAA2

Asociatia tinerilor profesionisti din marketing si comunicare IAA Young Professionals lanseaza CompetitIAA2, concurs care ofera studentilor pasionati de marketing si comunicare sansa inceputului unei cariere in domeniu, lucrand pentru un client mare, Groupama Asigurari.

“CompetitIAA este pentru studentii care au curajul sa invete meseria de comunicator direct din realitate – si care au incredere ca pot face asta atat de bine incat sa fie si platiti”, a spus Nicoleta Deliu, presedintele IAA YP.

Studentii sunt invitati sa isi faca propria lor “agentie” pentru a participa la pitch-ul organizat de client. In prima etapa, echipe formate din 3-5 studenti sau masteranzi trebuie sa completeze formularul de inscriere pana pe 21 decembrie, disponibil pe www.competitiaa.ro.

Etapa a doua va incepe pe 10 ianuarie, cand vor fi anuntate echipele finaliste care vor primi un brief si vor trebui sa isi demonstreze performanta in fata clientului. Echipele ajunse in finala vor beneficia de un training de comunicare cu profesionisti din domeniu.

“Parteneriatul nostru cu IAA YP in cadrul editiei a doua a proiectului CompetitIAA este unul firesc, in contextul valorilor care ne definesc si ne ghideaza: solidaritate, responsabilitate si proximitate. Suntem responsabili pentru societatea pe care o construim, iar  tinerii sunt punctul de plecare. Avem incredere ca vom cunoaste studenti creativi si dinamici, alaturi de care vom construi brandul de angajator” a spus Georgiana Miron, director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.

Echipa castigatoare va beneficia de 4 luni de indrumare, incepand cu martie 2013 si va lucra platit pentru departamentul de comunicare in vederea crearii si sustinerii brandului de angajator Groupama Asigurari.

“CompetitIAA este proiectul care ofera sansa unica unei echipe de 3-5 studenti sa lucreze pe un brief real, de la un client foarte mare. Este foarte importanta teoria, dar oportunitatile in care studentii o pot aplica sunt putine ”, a spus Claudiu Petria, membru IAA YP si project manager CompetitIAA.

Prima editie a CompetitIAA a avut rezultate peste asteptari: peste 200 de participanti inscrisi in 51 de echipe, 150 de participanti care s-au bucurat de traininguri cu profesionistii din domeniu si de suportul organizatiilor studentesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *