Mr. Mart o noua platforma ce revolutionează shopping-ul online

Mr. MartMr. Mart este o platformă de shopping online ce propune utilizatorilor un concept nou de “licitație inversă” care presupune inversarea raportului cumpărător – vânzător.

Dacă până acum achiziționarea unui produs însemna căutarea pe mai multe site-uri, platforma Mr. Mart permite cumpărătorilor să descrie în detaliu produsul sau serviciul pe care îl doresc, oferind în același timp comercianților posibilitatea de a face oferte relevante pentru aceste cereri. În plus, platforma pune la dispoziția vânzătorilor un sistem avansat de filtre care să îi alerteze în momentul în care există cerere pentru oferta lor.

Serviciile oferite de platforma Mr. Mart sunt gratuite atât pentru cumpărători cât și pentru vânzători, aceștia din urmă având avantajul de a-și promova oferta fără costuri suplimentare. Cu alte cuvinte, ofertele magazinelor online, indiferent de domeniu, pot fi extinse pe această nouă platformă, ajungând astfel la potențiali noi clienți.

Mrmart.net oferă oportunitatea de a vinde și cumpăra orice, de la îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, până la locuințe, mașini, bilete de avion.

Cum funcționează platforma:
Pentru a putea accesa serviciile oferite de ro.mrmart.net, cumpărătorii  și/sau vânzătorii își vor crea un cont cu ajutorul căruia cumpărătorii își pot descrie solicitările completând o serie de câmpuri precum preț, descriere produs, localizare, perioada de valabilitate a cererii și chiar și o referință foto a produsului dorit.

Folosind contul creat, cumpărătorii își pot descrie solicitările completând o serie de câmpuri precum preț, descriere produs, localizare, perioada de valabilitate a cererii și chiar și o referință foto a produsului dorit. Cumpărătorii vor primi astfel oferte de la mai mulți vânzători, având posibilitatea să aleagă acea ofertă care le îndeplinește pe deplin așteptările.

La rândul lor, vânzătorii pot folosi sistemul avansat de filtre care va genera doar acele căutări relevante ofertei lor. Aceștia vor primi alerte de fiecare dată când a fost plasată o cerere care îndeplinește criteriile bifate conform ariei lor de activitate.

Mrmart.net nu este direct implicat în procesul de tranzacție dintre vânzători și cumpărători.

Platforma Mr. Mart este atât o oportunitate de vânzare și promovare a produselor și serviciilor comercianților, cât și locul ideal unde cumpărătorii pot solicita orice au nevoie, indiferent de locul în care se află.

Pentru mai multe detalii despre conținutul și funcționalitatea noii platforme de shopping online, puteți accesa ro.mrmart.net.

Mr. Mart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *