PRAS Consulting – servicii de externalizare IT de peste 8 ani pentru compania HOBAS Pipe Systems

computers_PRAS Consulting oferă servicii de externalizare IT din anul 2005 către compania HOBAS, unul dintre principalii jucători pe zona de producție industrială de sisteme de tuburi turnate. PRAS a oferit servicii de helpdesk și administrare IT, realizând de asemenea mai multe proiecte IT în cadrul companiei.

HOBAS Pipe Systems este reprezentanța locală a grupului HOBAS, principalul furnizor de sisteme de tuburi turnate prin centrifugare de înaltă performanță. “Am avut un furnizor, pe partea de externalizare a serviciilor IT, până la începutul anului 2005. Era vorba de o companie relativ mică, iar pe măsură ce activitatea HOBAS s-a dezvoltat, acest furnizor nu a mai răspuns nevoilor companiei noastre.” a precizat dl. Marian Mutafei, Director- HOBAS Pipe Systems Romania.

HOBAS a avut încredere în expertiza echipei PRAS, iar astăzi are la dispoziție o infrastructură modernă, precum și cele mai bune soluții pentru orice problemă de IT. HOBAS avea nevoie de un furnizor IT capabil să ofere servicii IT complete într-o zonă mai greu accesibilă, iar PRAS Consulting s-a potrivit cel mai bine acestui profil.

“Infrastructura noastră IT s-a dezvoltat pe măsură ce activitatea firmei a crescut. Foarte important pentru noi a fost să avem un partener IT, care să ne ofere un suport permanent. De asemenea, cei de la PRAS au ținut legătura cu colegii din Cehia pentru a alinia infrastructura pentru a răspunde la noile cerințe impuse la nivel de grup. ” a precizat dl. Mutafei.

“Pentru noi extrem de importantă este dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clienții. În acest sens, HOBAS este un exemplu de relație de lungă durată, pentru acest client oferim servicii de externalizare din 2005. De asemenea, la HOBAS am realizat pe parcursul timpului o suită de proiecte IT complexe.” a precizat dl. Paul Roman, Director General – PRAS Consulting.

Despre PRAS Consulting
Compania a fost înființată în 2002 și are la activ peste 50 de proiecte complexe IT. De asemenea, printre clienții PRAS Consulting se numără firme care se află în topul celor mai importante 10 companii din România (industrie petrolieră, telecom etc.).

PRAS Consulting este Microsoft Gold Certified Partner, cu proiecte implementate în companii cu reţele de pana la zeci de mii de computere. Misiunea companiei este să devină furnizorul preferat de soluţii IT din România. PRAS are statutul de HP Preferred Partner și este distribuitor Fenestrae în Romania.

Detalii suplimentare: www.pras.ro , www.o365.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *