S-a lansat „e-Romaneste”, platforma care incurajeaza romanii sa cumpere online

downloadIntegratorul de plăți online PayU și firmele de curierat rapid DPD și Cargus au lansat, miercuri, proiectul educațional e-Românește, prin care încearcă să crească la patru milioane, până în 2015, numărul românilor care fac cumpărături online și să încurajeze cumpărăturile din magazinele virtuale românești.

Piața de cumpărături online este aproximată în prezent la două milioane de utilizatori, dintr-un total de aproape 9 milioane de utilizatori de internet.

‘e-Românește își propune să crească numărul românilor care utilizează Internetul pentru efectuarea cumpărăturilor online și să încurajeze cumpărăturile online din magazinele virtuale românești. Experiența de cumpărare în acest moment nu numai că poate fi comparată cu cea oferită de magazinele internaționale, ci vine și cu beneficii adiționale — viteză de livrare, suport pentru clienți localizat, metode de plată locale și servicii post-vânzare’, a declarat Daniel Nicolescu, Country Manager PayU România, într-o conferință de presă.

Campania de promovare se va desfășura în interval de o lună, începând din 14 mai.

Acțiunea va include un eveniment online, în zilele de 9 și 10 iunie, în cadrul căruia toți utilizatorii de internet din România care fac cumpărături online vor putea beneficia de o experiență de cumpărare la standardele oferite de magazinele online internaționale, potrivit inițiatorilor campaniei.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *