Situatia politelor de asigurare de locuinte emise in 2013 verificata la OMNIASIG

d7f2de2d3471216b993919e93c0fbd9eUntitled-1Acțiunile de verificare desfășurate la sediile societății de asigurări Omniasig de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au vizat situația polițelor de asigurare de locuințe emise în a doua jumătate a anului 2013, iar activitatea curentă a companiei nu este perturbată în niciun fel, precizează Directoratul Omniasig într-un comunicat.

Unicul obiect al acțiunii de verificare desfășurată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cadrul Omniasig este situația polițelor de asigurare de locuințe emise de compania noastră în a doua jumătate a anului 2013, respectiv în perioada de intrare în valabilitate a polițelor PAD. Compania noastră va colabora pe deplin și va pune la dispoziția autorităților toate documentele și informațiile solicitate. În același timp, am demarat o investigație internă pentru a lămuri în întregime această situație. Activitatea curentă a OMNIASIG nu este în niciun fel perturbată de aceste verificări’, se spune în comunicat.

Procurorii Parchetului General efectuează miercuri percheziții simultane la 49 de sedii centrale și sucursale ale Omniasig din București și din toate județele, ancheta vizând săvârșirea de către mai multe persoane a unor infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *