SoftOne, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business, a intrat pe piata din Romania

Lansare SoftOne RomaniaSoftOne România, subsidiara unuia dintre cei mai importanți jucători de pe piața soluțiilor software de business din Sud-Estul Europei, SoftOne Technologies, a intrat pe piața din România.

Compania oferă singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată în funcție de nevoile clienților.

SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner și unul dintre furnizorii cei mai importanți de soluții Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) și Business Intelligence (BI). Compania are mai mult de 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociați și 100 de angajați, precum și un număr total de 12.000 de clienți în varii piețe internaționale (Grecia, România, Cipru, Rusia, Bulgaria, Serbia și Turcia). La sfârșitul anului 2013, dincolo de provocările economice din piață, SoftOne Technologies a înregistrat o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro, o creștere de peste 19% față de 2012.

Produsul reprezentativ, Soft1 ERP, se adresează companiilor în curs de dezvoltare și celor de talie medie, precum și corporațiilor mari care au nevoie de optimizarea costurilor și productivitate crescută pentru a-și îmbunătăți performanțele afacerii și a-și crește competitivitatea. Soft1 ERP este un sistem puternic, integrat, care unifică procesele operaționale din întreaga companie, permițând automatizarea funcțiilor cheie din toate departamentele.

Lansare SoftOne Romania

Soft1 ERP este optimizat pentru operarea în cloud, fiind singura soluție omogenă de Cloud ERP disponibilă pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clienților să folosească soluția în cloud la adevăratul potențial. Soft1 ERP are, de asemenea, o gamă completă de aplicații web & mobile care îmbunătățesc în mod semnificativ opțiunile de mobillitate a afacerii. În plus, toate modulele pot fi adaptate nevoilor clienților și specificului industriei din care aceștia fac parte, Soft1 ERP fiind singura soluție de pe piața locală care poate fi personalizată 100%.

„Ne-am extins în România deoarece este o piață foarte interesantă pentru soluțiile de business oferite de SoftOne. Avem diferențiatori puternici – singura soluție ERP omogenă atât în Cloud, cât și pe serverul clientului care poate fi 100% personalizată, la un raport preţ-performanţă excelent. Prin urmare, soluția noastră ERP oferă avantaje competitive și sprijină dezvoltarea companiilor într-un mediu complex de afaceri, precum este cel românesc”, a declarat domnul Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

SoftOne România a intrat pe piața românească având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Compania vizează o creștere a rețelei naționale de distribuitori oficiali de la 10 la 20 și a portofoliului de clienți de la 65 la peste 100 până la sfârșitul anului în curs.

http://www.softone.ro/
http://blog.softone.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *