www.femei-in-afaceri.ro – oportunităţi de promovare şi informare pentru femeile din mediul de business românesc

www.femei-in-afaceri.roFemei în Afaceri, cea mai activă comunitate de business dedicată femeilor din România, oferă acum noi posibilităţi de promovare şi dezvoltare profesională. Site-ul Femei în Afaceri îşi schimbă înfăţişarea şi vine în întâmpinarea femeilor din mediul de business cu noi categorii şi mai multe ştiri din toate domeniile de interes!

Înfiinţată în 2009 de Alice Botnarenco, organizaţia Femei în Afaceri a pornit iniţial ca o comunitate online, iar în prezent numără peste 2000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a 4 ani şi jumătate de existenţă.

Site-ul www.femei-in-afaceri.ro funcţionează ca un portal cu informaţii din mediul feminin de afaceri şi oferă posibilităţi de dezvoltare profesională antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în poziţii middle şi top management în companii.

Astfel, cele mai importante evenimente din business, marketing, relaţii publice, HR şi multe altele, pot fi găsite pe site la secţiunea Evenimente recomandate. La secţiunea Interviuri, femei remarcabile din mediul de business împărtăşesc din experienţa lor, printre care şi: Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Camelia Şucu (Class Living), Sonia Năstase (Howard Johnson Hotel), Mariana Suciu (Romexpo), Madi Rădulescu (MMM Consulting) şi Georgeta Grecu (Hotel Cişmigiu).

Accesul la informaţii de calitate este esenţial pentru orice femeie din mediul de business, aşa că, pe lângă secţiunile Business, Management, Marketing, HR, Vânzări, Educaţie, Cultură sau Travel, cele mai importante ştiri din domeniul afacerilor vin acum în 6 noi categorii: Corporate include articole despre companiile, femeile manager şi business-urile aflate în creştere, Gadgets oferă o perspectivă diferită asupra noilor tehnologii din punctul de vedere al utilităţii lor pentru antreprenori şi manageri, Dress code: Business vine cu informaţii şi sugestii pentru cele mai reuşite ţinute şi stiluri business, Books Corner aduce în prim-plan cele mai importante cărţi pentru dezvoltarea profesională şi personală, iar Daily optimism vine cu o doză zilnică de inspiraţie şi optimism.

În plus, acum, oricine cunoaşte persoane cu experienţă în mediul de business din România, buni vorbitori în public şi cu o experienţă relevantă în domeniul lor de activitate, are posibilitatea de a propune acea persoană ca speaker pentru evenimentele Femei în Afaceri.

Toate acestea vin îmbrăcate într-un look fresh şi dinamic, potrivit pentru cea mai activă comunitate de business feminin din România!

Descoperă noul site FIA: www.femei-in-afaceri.ro!

www.femei-in-afaceri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *